nl | gb | de |
  • Klik om te zoeken

Nieuws

Basis Prepreg training door Streifeneder.

Vorige week waren we te gast bij Matton Ortho Medi in Brugge voor een basiscursus verwerken van Prepreg. Er werd veel informatie gegeven over de te gebruiken materialen; ontwerpcriteria en de verschillende ontwerp opties. De deelnemers kunnen nu zelfstandig een enkel-voetorthese bouwen.

Voor optimale functionaliteit en het beste comfort Control4Sil

De nieuwe Control4Sil sealing lipliner is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en de vier afdichtingsringen zorgen voor een optimale afdichting in de prothesekoker. De buitenzijde is voorzien van een speciale 'glij-laag', die de gebruiker maximale flexibiliteit en maximaal comfort biedt: het aan- en uittrekken van de prothese gaat merkbaar makkelijker en is zelfs zonder problemen mogelijk als men zit met de Control4Sil.

Betere prestaties en minder slijtage: moderne schuurhulzen

Schuurhulzen met keramische korrel (161P93, 161P94, 161P95, 161P96) Schuurhulzen met keramische korrel bieden grote voordelen ten opzichte van conventionele producten en zijn daarom de beste keuze voor het dagelijkse werk in de werkplaats. Het schuurvermogen van een huls met keramische korrel wordt tot 300% verhoogd, de resultaten zijn uitstekend en de slijtage is laag. Bovendien is er een optimale warmteafvoer, waardoor het plakken bij de verwerking met kunststof wordt voorkomen.

Alveolux XRE and Alveolux XSA

Complex health aids require materials which meet the high demands of orthopaedic technology: The two new PO-foams Alveolux XRE rebound and Alveolux XSA shock absorb with their excellent characterics fullfil all demands and are optimally suitable for manufacturing of various insoles and orthotic aids; as well as for manufacturing of prosthetic soft sockets.

PDE Transfer tool

Nu verkrijgbaar! De PDE Transfer tool als hulpmiddel om een PDE brace te repareren met behoud van de algehele uitlijning en met behoud van de al bereikte "fitting" resultaten.